Dagbesteding

Woont u thuis en heeft u behoefte aan gezelschap? Of aan begeleiding of ondersteuning gedurende de dag? Wilt u uw mantelzorgers even ontlasten? Onze medewerkers ontvangt u graag op onze dagbesteding. Er is altijd van alles te doen: van samen eten, bewegen en muziek tot geheugentraining en voorlichting.

Gaat het vooral om de gezelligheid en steun van elkaar? Anderen ontmoeten als u wilt met eenzelfde achtergrond. Bijvoorbeeld als u lichamelijke problemen hebt of beginnend dementerend bent. Of als u mensen met dezelfde culturele achtergrond wilt ontmoeten. Dat kan allemaal. We zien u graag op de dagbesteding van Amantzorg.

Amantzorg is een kleinschalige vorm van dagbesteding die uitgaat van de eigen kracht en zelfredzaamheid van de clienten. We werken vanuit diverse binnen- en buitenlocaties.

Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten, uitdagingen en dragen zorg voor een veilige en stimulerende omgeving waarin deelnemers zichzelf kunnen zijn en gewaardeerd voelen. Kortom, we hebben plezier met elkaar en doen dankbare, nuttige activiteiten.

Voorbeelden van activiteiten:

  • Bewegen voor ouderen
  • Activiteiten gericht op geheugentraining
  • Samen koken en samen eten
  • Muziek luisteren en zingen
  • Er met elkaar op uit, bijv naar een museum, dierenpark

Wilt u meer weten over onze Amantzorg?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Wilt u zich aanmelden voor Amantzorg?